Mercane MX60

5
5/5
Udgået

Tjek alternativer

Produktbeskrivelse

Mercane MX60 er virkelig et produkt der er perfekt til dig der ønsker lang rækkevidde og den bedste komfort. Mercane MX60 er allerede kendt i el løbehjul forummer for dens fantastiske køreegenskaber.

Kombinationen af dens 11 tommer luftfyldte dæk og dens støddæmpere, gør el løbehjulet behageligt at køre på selv de værste veje.

Hvis du vil køre langt er dette modellen MX60 måske noget for dig. Under de rette forhold kan du opnå en rækkevidde på hele 100 km. Dette er 4 gange så meget som et normalt el løbehjul.

Den vilde rækkevidde er grundet dens store 20000 mAh batteri, som er tilgængeligt under låget på boardet. Du kan åbne op her ved hjælp af den påmonteret kodelås, som man selv vælger kode på.

Under låget kan du tilslutte din oplader og lade batteriet fuldt op på under 10 timer. Derudover kan du udskifte batteriet hvis det bliver nødvendigt.

MX60 kommer med en 2 vanvittige 1200W motorer, med en samlet nominel effekt på 2400W. De 2 motorer kan opnå en topfart på op til 60 km/t, hvilket er mere end nok for de fleste. Man skal dog være opmærksom på at med denne topfart bryder du loven for el løbehjul i Danmark.

De kraftige motorer leverer også når det kommer til kørsel på bakker. El løbehjulet er målt til at kunne klare bakker med stigning op mod 40%. Du vil derfor have svært ved at finde bakker i Danmark den ikke kan kører over.

Mercane MX60 kommer derudover med påmonteret nød horn og lygter, så du vil både blive hørt og være synlig i trafikken.

Videoanmeldelse af Mercane MX60

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra