Kaabo Wolf Warrior X Plus

4.8
4.8/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Kaabo Wolf Warrior X Plus

15.290 kr.

Produktbeskrivelse

Kaabo Wolf Warrior 10 X Plus er endnu en tilføjelse til det nu store udvalg hos Kaabo. Modellen er både fysisk mindre og vejer mindre end Wolf Warrior 11 Pro, men trods dette er el løbehjulet stadig i stand til at køre stærkt og langt.

El-løbehjulet kommer med 2×1100 W el-motorer. Motorerne giver en overvældende tophastighed på 70 km/t samt en voldsom acceleration.

El-løbehjulet kommer med store 10 tommer dæk. Dækkende er en slags hybrid mellem landevejsdæk og off-road dæk. Dette giver mulighed for at el-løbehjulet kan køre off-road, samt alt andet terræn.

Men det er ikke kun dækkende der gør el løbehjulet suveræn til off-road. Modellen er udstyret med 2 vilde hydrauliske dæmpere, der levere en vanvittig god køreoplevelse.

10 X Plus er udstyret med en LED-ledning langs siden, denne kan styret via appen med over 100 forskellige lys indstillinger. Derudover er der monteret 2 store lygter foran, der let lyser vejen op i mørke. Bagpå finder du en rød lygte der gør dig og el løbehjulet synlig for bagfra kommende trafikanter

Videoanmeldelse​ af Kaabo Wolf Warrior X Plus

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra