Kaabo Wolf Warrior 11

5
5/5
Udgået

Produktbeskrivelse

Kaabo Wolf Warrior 11 Pro+ er designet til at give den ultimative off-road kørselsoplevelse. Kaabo Wolf Warrior 11 Pro+ er udstyret med hydrauliske motorcykeldæmpere foran og bagpå sidder en revolutionerende fjederdæmper. kombinationen af disse 2 støddæmpere, samt dens store 11 tommer dæk gør den til den bedste når det kommer til off-road el-løbehjul.

El-løbehjulet er udstyret med to kraftige børsteløse motorer. Til sammen giver de en motor effekt på 2400 W, med en spidseffekt på 5400 W. Effektiviteten af disse 2 motorer gør det muligt for el løbehjulet at opnå en topfart op 80 km/t, hvilket er næsten uhørt for el løbehjul i danmark.

Kombinationen af dækkende og motoren på Kaabo Wold Warrior 11 Pro + giver el løbehjulet mulighed for at kunne komme op af selv de stejleste bakker. El løbehjulet er rated til at kunne køre på bakker af 45%, hvilket svare til omkring 30 grader.

Det gigantiske 35.000 mAh batteri giver en rækkevidde på op til 150 km under normale forhold. Hvis man derimod kører lidt vildere kan man stadig forvente minimum 110 km rækkevidde.

El løbehjulet har en maks. belastning på 150 kg, hvilket betyder at man kan opnå rækkevidde og topfart så længe man vejer under dette.

Bemærk: El-løbehjulet er ikke designet til kørsel på offenlige veje, da det maksimale et el-løbehjul må køre lovligt er 20 km/t og en vægt på 25 kg.

Videoanmeldelse af Kaabo Wolf Warrior 11 Pro +

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra