Greenride er reklamefinansieret

Kaabo Mantis 8 Plus

-19%
3.9
3.9/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Kaabo Mantis 8 Plus

10.490 kr.
8.490 kr.

Produktbeskrivelse

Kaabo Mantis 8 kommer i et stilrent design med vild motorkraft, god bremsestyrke, fantastisk affjedring samt meget mere. Det er i hvert fald en af de el-løbehjul man lige skal tjekke inden man køber.

El-løbehjulet kan køre op til 50 km/t. Dette er muligt, grundet den kraftige 800 W motor. Motoren levere også når det kommer til acceleration.

Hvis du har gerne vil køre langt, så har Kaabo Mantis 8 din ryg. Med 50 km rækkevidde i det store 18.200 mAh batteri, kan du udskifte det med bilen i de fleste tilfælde.

Som nævnt tidligere har el-løbehjulet en fantastisk affjedring. Du kan både bruge det til at køre i ujævn terræn, skov, men det kan også bruges til ræs.

Man skal dog lige være opmærksom på el-løbehjulet ikke er tilladt i trafikken, dette skyldes både dens vægt på 26 kg og den 50 km/t topfart.

Håndtaget på el-løbehjulet er bredt og lavet af lækre materialer. Her finder du alt fra el-løbehjulets infodisplay til speeder og bremse. På infodisplayet finder du din hastighed og andre informationer vedrørende el løbehjulet.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra