Kaabo Mantis 10 Pro+ Minimotors

4.9
4.9/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Kaabo Mantis 10 Pro+ Minimotors

15.490 kr.

Produktbeskrivelse

Kaabo Mantis 10 Pro+ Minimotors er ligger i kategorien elite el løbehjul. Modellen hyldes for dens ekstreme ydeevne, rækkevidde og enestående design.

El løbehjulet kommer med to el drevne motorer. En i forhjulet og en placeret i baghjulet. Begge motorer har en nominel effekt på 1000 W hvilket giver denne Kaabo model en samlet effekt på 2000 W.

Kaabo Mantis 10 Pro+ Minimotors er lavet robust og kan holde til en maks. belastning på 125 kg. Dette er nok for de fleste, men hvis man påfører mere vægt betyder det ikke at el løbehjulet går i stykker. Det betyder blot at det ikke nødvendigvis kan leve op til specifikationerne i forhold til tophastighed og rækkevidde.

Udover at modellen har en fantastisk ydeevne, har den også gode bremser. Der sidder nemlig hydrauliske skivebremser i både for- og baghjul plus regenerativ bremse foran. Bremserne bremser behageligt, men også kraftigt. Derudover skal de sjældent skiftes.

El-løbehjulet er primært lavet til ræs, men det har også god affjedring. Derfor vil du uden problem kunne kører i ujævnt terræn og måske også lidt kørsel i skov.

Når det kommer til pris vil de fleste nok mene el-løbehjulet er dyrt. Men hvis du kigger på hvad el-løbehjul kan og sammenligner det med andre el-løbehjul i samme prisklasse, finder du hurtigt ud af at modellen her kan sparke de fleste af vejen.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra