Gofast el-løbehjul

Sammenlign Gofast el-løbehjul

4/5
5/5

2.995 kr. 3.295 kr.

4.9/5

Om Gofast el-løbehjul

Gofast laver nogle af de bedste el løbehjul på markedet. Dette gør de ved at købe andre fabrikanters el løbehjul hjem og derefter skiller de dem ad og bytter nogle af delene ud med bedre og kraftigere dele. Disse dele kan for eksempel være motoren og batteriet. Derudover er der meget andet Gofast er specielt gode til.

Gofast App til el-løbehjul

Gofast laver ikke sin egen app, de bruger en af de bedste tredjeparts apps. Appen hedder Minirobot. Appen er specielt god til dig der gerne vil nørde med informationerne på el løbehjulet. Du finder bland andet køretid, batteriniveau, tophastighed mm. Derudover kan du justere hvad topfarten skal være samt justering af styringsensitiviteten.

Foldbare el-løbehjul

Alle el løbehjul hos Gofast er foldbare, dette inkludere ikke-mærket Gofast produkter på deres side. Med et foldbart Gofast el løbehjul får du mulighed for at tage el løbehjulet med dig overalt, samt spare noget plads når det skal pakkes væk ude for brugsperioden.

Topfart

Alle Gofast modeller kan købes med forskellig tophastighed. Dette gør de da det ikke er lovligt at køre mere end 20 km/t i Danmark. Dette gør de muligt for dem der gerne vil have et lovligt el løbehjul til kørsel på offenlige veje.

Gofast el-løbehjul Sammenligning

Sidst opdateret: 19/6/22

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Det billigste Gofast el løbehjul er Gofast GX5. Gofast GX5 har en rækkevidde på 25 km samt en topfart på 20, eller 30 km/t. Man kan lige nu få den til 2.995 kr.

Det bedste Gofast el-løbehjul er Gofast Pro. Gofast Pro kommer med en rækkevidde på 45 km, samt en tophastighed på 20, eller 33 km/t. Prisen ligger dog på 4.995 kr. 

Hvilket Gofast el-løbehjul du skal vælge, afhænger i stor grad af hvilket behov samt budget du har. Hvis man ser bort fra budget kan det være en god ide at vælge et med lang rækkevidde hvis du skal køre langt.

Jonathan Martin Lara

skrevet af:

Jonathan Martín Lara

Ansvarlig for el-løbehjul

Jonathan Martín Lara er en teknologi entusiast med meget erfaring indenfor el-løbehjul.