Gofast el-løbehjul

Sammenlign Gofast el-løbehjul

Gofast Pro

GoFast Pro

4/5
Gofast GX5

GoFast GX5

5/5

2.995 kr. 3.295 kr.

GoFast GX5 Long Range

GoFast GX5 Long Range

4.9/5

Om Gofast el-løbehjul

Gofast laver nogle af de bedste el løbehjul på markedet. Dette gør de ved at købe andre fabrikanters el løbehjul hjem og derefter skiller de dem ad og bytter nogle af delene ud med bedre og kraftigere dele. Disse dele kan for eksempel være motoren og batteriet. Derudover er der meget andet Gofast er specielt gode til.

Gofast App til el-løbehjul

Gofast laver ikke sin egen app, de bruger en af de bedste tredjeparts apps. Appen hedder Minirobot. Appen er specielt god til dig der gerne vil nørde med informationerne på el løbehjulet. Du finder bland andet køretid, batteriniveau, tophastighed mm. Derudover kan du justere hvad topfarten skal være samt justering af styringsensitiviteten.

Foldbare el-løbehjul

Alle el løbehjul hos Gofast er foldbare, dette inkludere ikke-mærket Gofast produkter på deres side. Med et foldbart Gofast el løbehjul får du mulighed for at tage el løbehjulet med dig overalt, samt spare noget plads når det skal pakkes væk ude for brugsperioden.

Topfart

Alle Gofast modeller kan købes med forskellig tophastighed. Dette gør de da det ikke er lovligt at køre mere end 20 km/t i Danmark. Dette gør de muligt for dem der gerne vil have et lovligt el løbehjul til kørsel på offenlige veje.

Gofast el-løbehjul Sammenligning

Model Rækkevidde Topfart Ladetid Vægt Maks. Belastning Motorkraft Pris
Gofast Pro
45 km
20, eller 33 km/t
5-6 timer
17 kg
150 kg
350W
fra 4.995 kr.
Gofast GX5 LR
35 km
20, eller 30 km/t
4 timer
14 kg
100 kg
350W
fra 3.495 kr.
Gofast GX5
25 km
20, eller 30 km/t
4 timer
12 kg
100 kg
350W
fra 2.995 kr.

Sidst opdateret: 19/6/22

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Det billigste Gofast el løbehjul er Gofast GX5. Gofast GX5 har en rækkevidde på 25 km samt en topfart på 20, eller 30 km/t. Man kan lige nu få den til 2.995 kr.

Det bedste Gofast el-løbehjul er Gofast Pro. Gofast Pro kommer med en rækkevidde på 45 km, samt en tophastighed på 20, eller 33 km/t. Prisen ligger dog på 4.995 kr. 

Hvilket Gofast el-løbehjul du skal vælge, afhænger i stor grad af hvilket behov samt budget du har. Hvis man ser bort fra budget kan det være en god ide at vælge et med lang rækkevidde hvis du skal køre langt.

Jonathan Martin Lara

skrevet af:

Jonathan Martín Lara

Ansvarlig for el-løbehjul

Jonathan Martín Lara er en teknologi entusiast med meget erfaring indenfor el-løbehjul.

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels