E-Wheels E4

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

E-wheels E4 er efterfølgeren af E-Wheels E3, som allerede var et fantastisk el løbehjul. Den nye model kommer med større dæk der giver bedre kørekomfort, samt en mere kraftig motor der øger accelerationshastigheden.

El-løbehjulet kommer med en rækkevidde på op til 50 km, samt selvvalgt topfart på henholdsvis 20, eller 40 km/t. Denne rækkevidde er muligt ved hjælp af E-wheels E4’s store 10 Ah, hvor den høje topfart er muligt ved hjælp af den stærke 600W motor med en spids effekt på 1200 W. Med spids effekten kan du opleve hurtig acceleration.

El løbehjulet er desuden delvist vandtæt, hvilket gør det utroligt godt til kørsel i Danmark. Dette betyder også at man ikke skal være bange for at køre gennem vandpytter.

E-Wheels E4 er udstyret med støttefod, ringeklokke, samt for, og baglygte. Lygterne er kraftige og er nok til at lyse vejen op når der er mørkt, samt gøre dig samt el-løbehjulet tydeligt i trafikken.

Hvis man kan lide at nørde lidt på tallene, samt specifikationerne kan man se noget på dens infodisplay, men det meste finder man i Kingsong appen. I appen finder man alt fra statistik om ture samt nuværende batteriniveau og opladningsdetaljer.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra