E-Wheels E4 V2 MAX (25 km/t)

4.1
4.1/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

E-Wheels E4 V2 Max

10.990 kr.

Produktbeskrivelse

E-Wheels E4 V2 Max er efterfølgeren af den velkendte E4 model, som allerede sparkede benene af mange el-løbehjul i dens prisklasse.

El løbehjulet er mester af selv det stejleste bakker. Med modellens store 1000 W motor kan den klare bakker med stigning på op til 30%.

Motoren giver også el-løbehjulet ydeevnen til at kunne opnå en topfart på hele 50 km/t. Hvis man dog gerne vil holde sig indenfor lovens rammer skal man vælge versionen med tophastighed på 20 km/t. Denne version kommer med alle de samme specifikationer men har blot en spærre der sørger for at el løbehjulet maksimalt kan køre de tilladte 20 km/t

Ud over en stærk motor kan E4 V2 Max og kører næsten alt terræn. Dette er grundets dens to store røde fjedre foran, som afdæmper selv de mest ujævne veje. Det er dog ikke kun fjedrene der skal have alt æren for dens evne til kørsel i terræn, det er også dens dæk.

El-løbehjulet kommer med 2 store 10 tommer dæk som sammen med fjedrene og den lækre acceleration fra motoren giver en fænomenal køreoplevelse samt komfort.

I bagdækket finder du motoren samt en skivebremse, som der sammen med skivebremsen foran bliver aktiveret ved ryk i håndbremsen på styret.

Ud over håndbremse, finder du også et elegant infodisplay på styret. Her får du mulighed for at se din hastighed, samt navigere mellem hastighedsindstillinger.

Som en lille bonus kan du glæde dig over at el-løbehjulet ikke bare er støvafvisende men også vandafvisende. E-Wheels E4 V2 Max er nemlig certificeret med IP56, hvilket betyder at el-løbehjulet kan tåle kørsel i regn og at det kan tåle at blive snavset.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra