E-WAY E-6075FRS

3.7
3.7/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

E-WAY E-6075FRS

7.499 kr.

Produktbeskrivelse

E-way E-6075FRS er et kraftfuldt el-løbehjul og blandt dem med længst rækkevidde på det danske marked.

El-løbehjulet er udstyret med en 600 W el-motor som sikrer hurtig acceleration og giver evnen til at køre op ad bakker op til 20°.

Derudover er det udstyret med 2 støddæmpere foran, hvilket gør køreoplevelsen langt bedre, især hvis der er bump eller ujævnheder i asfalten på din vej.

El-løbehjulet kommer med en lang rækkevidde på op til 75 km per opladning, hvilket er meget langt sammenlignet med andre el-løbehjul i denne prisklasse.

Det tager 8 timer om at lade batteriet fuldt op, dog kan dette gøres om natten, eller i mellem ture, hvorfor det ikke burde være et problem for de fleste.

El løbehjulet er foldbart og kan foldes sammen på få sekunder, hvilket gør E-way E-6075FRS til et praktisk el-løbehjul at have med rundt. Dog vejer el-løbehjulet 19,6 kg, hvilket gør det lidt tungere end mange andre modeller.

Hvis du har lange ture til eller fra arbejde, skole eller andet, fortrækker et el-løbehjul med lang rækkevidde, kraftig motor samt god kørekomfort kan E-WAY E-6075FRS muligvis være noget for dig.

E-WAY har i øvrigt også udviklet deres egen E-WAY mobilapp, som kan bruges til E-WAY E-6075FRS. Appen understøttes af Android og iOS. Appen åbner op for mulighed for indstilling af fartpilot, og giver dig adgang til at se batteriniveau samt antal kørte kilometer.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra