Robotstøvsuger på afbetaling

Afbetalingsordninger er blevet yderst attraktivt over de seneste år. Dette gælder også robotstøvsugere på afbetaling. Det kan ofte være langt nemmere at købe på afbetaling, da man kan udskyde betalingen ved at betale den i rater over en længere periode. Afbetaling er dog ikke for skrøbelige sjæle.

Hos disse udbydere kan du købe el-løbehjul på afbetaling

Hos Elgiganten kan du finansere dit køb med hjælp af Santandar Consumer Bank AS over 36 måneder med en ÅOP på 18%.

Elgiganten tilbyder et stort udvalg af forskellige typer robotstøvsugere og mærker.

Hos Frishop kan du købe robotstøvsugere på afbetaling gennem ViaBill, hvor der afbetales i mindre rater på en løbetid op til 20 måneder.

Hos Proshop kan du finansere dit køb med hjælp af Klarna, hvor du har 30 dage til at afbetale rentefrit i mod et lille gebyr.

Proshop tilbyder et hav af robotstøvsugere og mærker i alle priskategorier.

Hvordan fungerer afbetaling

Afbetaling fungerer i pricippet som et lån. Det forholder sig nemlig sådan, at de fleste virksomheder typisk benytter en trejdepart til udføre denne løsning. Virksomheder som Klarna, Anyday og Viabill fungerer som afbetalingsordninger, hvor de ligger ud for købet, i mod et transaktionsgebyr. Gebyret bliver enten betalt af kunden eller virksomheden.

Fordele og Ulemper ved brug af afbetalingsordninger

Der forekommer både fordele og ulemper ved brug af afbetalingsordninger såsom Klarna, Anyday og ViaBill. Nedenfor kan du læse nogle af fordelene samt ulemperne der kan medfølge.

Fordele ved brug af afbetaling

Del betalingen op i mindre bidder: Ved at opdele betalingen i mindre bidder, kan det være at du vil opleve en større overskuelighed.

Få varen med det samme: Ved at benytte sig af betalingsordninger kan du få varen med det samme og betale af på den løbende.

Ulemper ved brug af afbetaling

Du bliver bundet: Betaler du for et produkt eller en ydelse kontant, får du betaling ud af verdenen med det samme. Vælger du derimod at købe på afbetaling, binder du dig i et bestemt antal måneder. Dette tvinger dig til at sætte penge til side hver måned, således at du kan betale dine rater i og med at de forfalder til betaling. Derved vil købet af for eksempel et el-løbehjul forfølge dig indtil du har afbetalt hele beløbet.

Kan blive en dyr løsning: Ved at betale i rater kan ofte blive en dyr løsning, da der ofte tilægges renter og gebyrer ved købet. Et beskedent beløb kan hurtig blive til mange penge hvis det afbetales over mange rater, derfor er det vigtigt at undersøge hvor meget du skal betale i alt.

Hvem kan benytte sig af afbetaling

Det er ikke alle der kan benytte sig af afbetaling. For at få mulighed til at indgå i en afbetalingsaftale, kræver de fleste udbydere ofte at du opfylder en række betingelser.

Disse betingelser kan variere fra udbyder til udbyder, hvorfor du ofte bliver nød til at læse betingelserne grundigt, inden du afgiver en bestilling og indgår i en afbetalingsaftale.

For at blive godkendt til en afbetalingsaftale skal som regel kunne sætte flueben ved følgende punkter:

  • Du er fyldt 18 år
  • Du har adgang til NemID
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har dansk personnummer
  • Du er ikke være under værgemål
  • Du er ikke registret i RKI eller debitor registeret

Hvordan tilbagebetaler jeg?

Ved at have indgået i en afbetalingsordning med en ekstern kreditudbyder såsom Klarna, Anyday eller ViaBill. Afbetaler du typisk beløbet i mådelige rater.

Kreditudbydere opkræver typisk beløbet gemmen girokort eller lign. Andre udbydere opkræver direkte fra dit betalingskort.

De specifikke detaljer omkring tilbagebetaling af kreditten kan variere på mange forskellige punkter. Du kan drage fordel i at gennemlæse tilbuddet om køb på afbetaling, inden du køber.

Jonathan Martin Lara

skrevet af:

Jonathan Martín Lara

Ansvarlig for el-løbehjul

Jonathan Martín Lara er en teknologi entusiast med meget erfaring indenfor el-løbehjul.

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels