Robotstøvsugere på afbetaling

Sparegris ved siden af en robotstøvsuger
Indholdsfortegnelse

Afbetalingsordninger er blevet yderst attraktivt over de seneste år. Dette gælder også robotstøvsugere på afbetaling. Det kan ofte være langt nemmere at købe på afbetaling, da man kan udskyde betalingen ved at betale den i rater over en længere periode. Afbetaling er dog ikke for skrøbelige sjæle.

Hos disse udbydere kan du købe robotstøvsugere på afbetaling

Neatsvor

Hos Neatsvor kan du finansere dit køb med hjælp af Klarna, hvor du kan dele din betaling op i 3 dele rentefrit uden gebyrer.

Proshop

Hos Proshop kan du finansere dit køb med hjælp af Klarna, hvor du har 30 dage til at afbetale rentefrit i mod et lille gebyr.

Elgiganten

Hos Elgiganten kan du finansere dit køb med hjælp af Santandar Consumer Bank AS over 36 måneder med en ÅOP på 18%.

Hvordan fungerer afbetaling

Afbetaling fungerer i pricippet som et lån. Det forholder sig nemlig sådan, at de fleste virksomheder typisk benytter en trejdepart til udføre denne løsning. Virksomheder som Klarna, Anyday og Viabill fungerer som afbetalingsordninger, hvor de ligger ud for købet, i mod et transaktionsgebyr. Gebyret bliver enten betalt af kunden eller virksomheden.

Fordele og Ulemper ved brug af afbetalingsordninger

Der forekommer både fordele og ulemper ved brug af afbetalingsordninger såsom Klarna, Anyday og ViaBill. Nedenfor kan du læse nogle af fordelene samt ulemperne der kan medfølge.

Fordele ved brug af afbetaling

Del betalingen op i mindre bidder: Ved at opdele betalingen i mindre bidder, kan det være at du vil opleve en større overskuelighed.

Få varen med det samme: Ved at benytte sig af betalingsordninger kan du få varen med det samme og betale af på den løbende.

Ulemper ved brug af afbetaling

Du bliver bundet: Betaler du for et produkt eller en ydelse kontant, får du betaling ud af verdenen med det samme. Vælger du derimod at købe på afbetaling, binder du dig i et bestemt antal måneder. Dette tvinger dig til at sætte penge til side hver måned, således at du kan betale dine rater i og med at de forfalder til betaling. Derved vil købet af for eksempel et el-løbehjul forfølge dig indtil du har afbetalt hele beløbet.

Kan blive en dyr løsning: Ved at betale i rater kan ofte blive en dyr løsning, da der ofte tilægges renter og gebyrer ved købet. Et beskedent beløb kan hurtig blive til mange penge hvis det afbetales over mange rater, derfor er det vigtigt at undersøge hvor meget du skal betale i alt.

Hvem kan benytte sig af afbetaling

Det er ikke alle der kan benytte sig af afbetaling. For at få mulighed til at indgå i en afbetalingsaftale, kræver de fleste udbydere ofte at du opfylder en række betingelser.

Disse betingelser kan variere fra udbyder til udbyder, hvorfor du ofte bliver nød til at læse betingelserne grundigt, inden du afgiver en bestilling og indgår i en afbetalingsaftale.

For at blive godkendt til en afbetalingsaftale skal som regel kunne sætte flueben ved følgende punkter:

  • Du er fyldt 18 år
  • Du har adgang til NemID
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har dansk personnummer
  • Du er ikke være under værgemål
  • Du er ikke registret i RKI eller debitor registeret

Hvordan tilbagebetaler jeg?

Ved at have indgået i en afbetalingsordning med en ekstern kreditudbyder såsom Klarna, Anyday eller ViaBill. Afbetaler du typisk beløbet i mådelige rater.

Kreditudbydere opkræver typisk beløbet gemmen girokort eller lign. Andre udbydere opkræver direkte fra dit betalingskort.

De specifikke detaljer omkring tilbagebetaling af kreditten kan variere på mange forskellige punkter. Du kan drage fordel i at gennemlæse tilbuddet om køb på afbetaling, inden du køber.

Om forfatteren
Jonathan Martín Lara
Jonathan Martín Lara

I løbet af det sidste år har jeg undersøgt markedet for el-løbehjul grundigt og hjulpet hundredevis med at finde det rette el-løbehjul.

Se min guide til de bedste el-løbehjul.

Du er velkommen til at kontakte mig når som helst på: [email protected]

Du vil måske også kunne lide...