Hvordan skal el løbehjul forsikres i 2022

Af Jonathan Martín Lara · Updateret d. 17 aug, 2022
Af Jonathan Martín Lara · Updateret d. 17 aug, 2022

I denne artikel vil du lære om hvordan du kan forsikre dit el løbehjul. Måske er du endda allerede forsikret uden du ved det.

Skal man have forsikring når man kører på el løbehjul

Det korte svar er ja. Hvis man kører på el løbehjul skal man have forsikring, men det er ikke ligesom ved bil og motorcykel.

Når du kører på el løbehjul, er du ofte allerede forsikret hvis du har en indboforsikring. Men det er vigtigt altid at kontakte forsikringen og se om du bliver dækket i tilfælde af en ulykke eller at det bliver stjålet.

Dog er det lidt anderledes hvis du er en lejer af el løbehjul.

Forsikring hvis du lejer el løbehjul

Når du lejer et el løbehjul med de forskellige apps der er til udbyderne med el løbehjul stående rundt i byerne, skal du holde øje med hvilken forsikring de har.

I tilfælde af leje af el-løbehjul, er det ikke dit ansvar at have forsikring, det er firmaet du lejer ved der har ansvaret. 

Nogle af disse firmaer tilbyder dog ikke forsikring som en del af lejen, man kan dog ofte tilkøbe det når du lejer el løbehjulet gennem deres app.

Så som hovedregel skal du altid tjekke hvilket om det firma du lejer ved har forsikring eller om det er noget du skal tilkøbe gennem deres app.

Forsikring hvis du køber

Når du køber et el løbehjul og ejer det er det ofte dækket af din indboforsikring. Gennem din indboforsikring vil du være dækket, hvis dit el løbehjul bliver stjålet og du vil ofte blive dækket hvis du ødelægger andres materiel med dit el løbehjul. 

Dog skal du være opmærksom på at det ikke er alle indboforsikringer der dækker ved skade af andres materiel. Derfor skal du altid tjekke med dit forsikringsselskab om du kan blive dækket ved tilfælde af uheld. 

Jonathan Martin Lara

skrevet af:

Jonathan Martín Lara

Ansvarlig for el-løbehjul

Jonathan Martín Lara er en teknologi entusiast med meget erfaring indenfor el-løbehjul.

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels